Опис
Кондитерський шприц для печива Biscuits 20 насадок
Кондитерський шприц для печива Biscuits 20 насадок — професійний кондитерський пістолет, який допоможе отримати різноманітне печиво ручної роботи в домашніх умовах або на невеликому кондитерському виробництві.
Пістолет для печива Бісквіт працює як дозатор шприца для тіста, одночасно виконуючи функцію прес форми для печива.
Для того, щоб отримати печиво з кондитерського шприца-пістолета, необхідно:
-
помістити заздалегідь підготовлене тісто в шприц,
-
встановити насадку бажаної форми,
-
привести прес у робочий стан, повернувши стрижень,
-
видавити трохи тіста перед початком роботи,
-
натискаючи важіль, розмістити заготівки печива на лист (папір для випічки або силіконовий килимок),
-
за бажання отримати іншу форму печива — змінити насадку на пістолеті,
-
змастити та прикрасити заготовки, наприклад, краплею варення,
-
відправити в духовку та випікати до готовності.
Кондитерський пістолет Biscuits виготовлений з анодованого харчового алюмінію та неіржавкої сталі, що дає змогу отримувати заготівки печива навіть із тугого тіста. Консистенція використовуваного тіста для виготовлення печива може бути від тугої до кремоподібної, а щоб уникнути прилипання тісто не має бути занадто рідкісним. Під час виготовлення печива з дуже тугогого тіста для відділення заготівок від пістолета може знадобитися допомога руками. Об'єм — 450 мл.
Комплектація
-
кондитерський шприц-пістолет,
-
20 насадок,
-
Інструкція.
Основний рецепт тіста для печива:
-
500 г борошна з м'якої пшениці,
-
250 г цукру,
-
250 г вершкового масла або маргарину,
-
1 щепотка соли,
-
1 кавова чашка молока,
-
2 чайні ложки какао (за смаком),
-
3 яєчні жовтки.
Другий рецепт тіста для печива:
-
250 г борошна з м'якої пшениці,
-
250 г кукурудзяного жовтого борошна,
-
80 г цукру,
-
160 г вершкового масла або маргарину,
-
1 щепотка соли,
-
1 кавова чашка молока,
-
4 яєчні жовтки.
Дозатор дає змогу виробляти печиво великих і маленьких розмірів. Повертаєте регулятор на 180 градусів і можете самі задавати потрібний розмір і вагу печива. — Чудовий інструмент, який полегшує і прискорює процес випікання печива, бісквітів, пряників тощо.
Консистенція використовуваного тіста для виготовлення печива може бути від тугої до кремоподібної, а щоб уникнути прилипання тісто не має бути занадто рідкісним. Під час виготовлення печива з дуже тугогого тіста для відділення заготівок від пістолета може знадобитися допомога руками.
За допомогою цього аксесуара Ви даруватимете радість своїй родині та дітям. Прекрасна ідея подарунка.
-
Важливо знати:
-
Не мийте посудомийну машину.
-
Не очищайте металеві предмети.
-
Чиста з гарячою водою та мийним засобом.
Комплектація
-
кондитерський шприц-пістолет, об'єм — 400 мл.
-
20 насадок,
-
інструкція на англ.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Шприц кондитерський |
Стан | Новий |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Колір | Сріблястий |
Кількість в наборі | 20 шт. |
Виробник | Feiny biscuits |
- Ціна: 200 ₴